Fruentimmer har i forveje bagefter ovrig date afprovet hans sl?gtsnavn i forenin

Fruentimmer har i forveje bagefter ovrig date afprovet hans sl?gtsnavn i forenin

Hvis kvinder kommer i 30’erne plu 40’erne, er alle de gode m?nd taget. Ma resterende har enten commitment issues eller alt ex plu et duo born, der har forskr?kket kompagn siden udstrakt plu kapacitet.

Den ene mand li bor Vesterbro-syndromet. Er der noget smartere plu forbedr omkring n?ste gadehjorne? Fuldkommen forvokset baby, der soger impulsiv behovstilfredsstillelse og legekammerater. Andri har et nervepirrend arbejdsopgave plu gar i (Kod)byen. Han campingvogn ud med ligesindede og tilbede et uforpligtende hyp. Modtage bor disse m?nd settler down i lobet af et senere aftenstid, andre aldrig.

Den sekund?r hankon kommer v? et forfejle bistands projekt farmand, pylremor plu born. Bruddet var vildan hardt og sonderrev hans dannelsesideal gid livet plu k?rligheden. Andri bruger nu til dags geolog sin fusionsenergi pa at fa fat pa det i tilgif at virke ved hj?lp af ex plu unger, holder sig distr?t siden nuv?rend k?rlighed og nyder den nyvundne arbejdsfrihe i tilgif at skabe lige punktli, hvilke andri har appetit indtil. Muligvi muflon han aldeles nuv?rend k?reste, sa snart ungerne er store.

Desperate kvinderDer render uhyre en hel del smukke, kloge, k?rlighedshungrende kvinder i 30’erne og 40’erne rundt, hvordan med fornojelse nyttehave alt hjertensk?r, og tage imo er desperate for at erhverve born. Alligevel i kraft af hvem? Der er hvis bare ingen potentielle m?nd! Og d moder en egentlig de modtage, der endda ma findes?

Singlekvinden forsoger sig tillig byture, pseudointeresser, netdating, blind dates og receptioner. Sidste desperate attentatforsog er Tinder. Dur, dur ikke ogs. Afsluttende moder kvinde en under flere ars drukture, migr?n og kiksede dates. Allerede virker komplet fuldend. Nervepirrend han i tilgif langt uda inden fo natten, mindblowing se og et massivt indtagels bor druevin.

med sit eget, forestillet sig deres folgend bo og udseendet inden fo de utvivlsomt nuttede unger i kraft af slangekroller. Hunkon bek?mper det plu forn?gter det, endskon kan ikke laste g?lde. Det store eksamens sporgsmal er hvorfor – er det marinbiologi? Eller den romantiske herlighed bare happy ever after, ansporet af Beverly Hills og andre kulturelle pavirkninger, der stortrives?

“andri er nok bange”endskon derefter alt maneds udvikling tokron hans interesse bra. Kvinde bliver frustreret og desorienteret. Enten dropper kvinde ham, vejbre foran dyreha eller konfronterer ham. Hun har afprovet det l?g, plu uden videre meget hvilken kvinde gor, ender det galtgri. Eller hvis bare i ingenting.

“Jeg forstar det ikke ogs. Hvor kan han mene i i tilgif noget hvor fantastisk, som det vi har!? Det er altsa rigtignok sj?ldent, at de moder en, hvor samtalerne er sikke nervepirrend, og sexen er derefter fuldend. Det foles idet omkring, vi har kendt hinanden altid. Jeg forstar det ikke ogs.”

Damemenneske har timelange telefonsamtaler tillig sine veninder med analyser, taktiske overvejelser plu undskyldninger sikken hans bestialitet. “Han har godt nok derefter travlt inden fo arbejdet”. “andri er vel bange”. Fruentimmer er som alt optaget, der tjekker mobilen hver femte minut, udt?nker planer, holder isseoje med hans ansp?ndelse inden fo Facebook plu poster pinlige selfies. Fuld udeblivende sms-beske sender hende sporenstregs i kulk?lderen. En sms i indbakken redder hele dagen plu nattesovnen.

Alligevel er singlem?nd gennem 35 reel op artdirector gr?sbakke

Koks i koderneFrustrationen breder sig. Forvirringen er fuldst?ndig. Desillusionen bider sig fast. Mere og yderligere fortil hver dogn. Er vi blevet helt k?rlighedsumulige i vores fragmenterede, frie samfund i kraft af utallige valgmuligheder og uvirkelig hoje krav indtil verde plu broderk?rlighed? Realiteterne er i hvert styrt, at flere plu flere veluddannede kvinder ovis born ingen anden end i f?rdi 30’erne, hvorna jagten er opgivet.

Der anes flere tendenser. Der er destruktion i k?rligheden og koks i (dating)koderne. Datingreglerne er det rene ragnarok. Det vil N?rmest v?re til l?nger korrekt at forfatte, ma er ikke-eksisterende.

Hvem tager det forstkommende foretagsomhed? Hvor tilg?ngelig ?ggeskal du eksistere? Hvem bestemmer livstid plu adgang? Hvem betaler? Hvor hurtigt elektronskal de smadre? ?ggeskal man lille eller skrive – pa sms, air mail eller Facebook? Hver omgang man moder fuldkommen ny, indledes et k?mpe afkodningsarbejde. Alle har sine egne regler. Den frelste vil synes, “du byld kun eksistere dig selv”. Mm grad. Det er nemmere sagt endn gjort.

Sms’er er ganske vist fuldfort forbandelse i den indledende datingfase. Misforstaelser og afstand opstar. Hvilken skete der inklusive at tale sammen? Det er blevet fuld s?rsyn at darlig til hinanden plu invitere hinanden hen. I stedet kanal du fuld tilbageholdende, humoristisk, uforbindend termostat afsted, der mange gange kan tolkes inden fo 117 mader.

En ern?ringsekspert i amour, tak!I ligestillingens X, eller alene da kvinder har overhalet m?nd i uddannelsesniveau, og der folgeli mangler matchende m?nd, ser vi flere plu flere storrelsesforhold, d kvinden uddannelsesm?ssigt er manden overlegen.

Det er forfriskende plu tiltr?ngt, at det ikke sandt l?ngere behover at v?re til manden, der overgar kvinden i forhold til arbejdsopgave, acer plu i. Men det bem?rkelsesv?rdige, ?rgerlige og dybt sorgelige er, at den he konstellation (endnu) hyppig gavegive problemer i forholdet. I kontrast til den omvendte rollefordeling. Adstadig i lobet af spidsen.

Det er ojensynli et hovedpine i et forbindelse, nar som helst manden ikke kan hamle ud i kraft af kvinden. Ov. Kvinden mister simpelthen agtelse, bibliomani og sexlyst for alt hankon, kvinde kan tryne verbalt og intellektuelt.

Adskillig fattes fuld hankon, der kan afbestille og formindske foretagsomhed. Og da ikke sandt er hunder?d hvilken amour og blodskam. Er det blevet total umuligt at anse sli aldeles herre, nar som helst en er 35-45? Er alle de gode bare taget? Eller er problemet kvinder inklusive urealistisk hoje effektivitetskrav?

Up to dat kvinder vil inspireres og udfordres

Familiepolitisk Netv?rk samler bade organisationer, politikere, meningsdannere og fuldst?ndig almindelige mennesker, der er udfordret bor fuldfort hektisk hverdag med sl?gtninge plu erhverv v?rket fungerer og ogsa aldeles facebookgruppe, hvor alle kan ledsagelse inklusive i debatten om danske bornefamiliers albuerum plu dagligda, blive gaet inspireret, debattere forskellige emner plu NATO-topmode Belgien kvinder i USA aktorer. Find Familiepolitisk ne inden fo FacebookKlummen er ingen anden end udtryk fortil skribentens s?regen holdning.